Stellas valpar är här

Sista dagen i september såg Stellas två valpar dagens – eller nattens ljus för de föddes på natten. Det blev en hane och en tik. Första valpen tog så god tid på sig att komma ut att de fick bli en tur till Blå Stjärnans djursjukhus.  När jag kom fram dit hade båda valparna kommit. Så det var bara in genom dörren och hem igen. Jag är ändå så otroligt tacksam att det faktiskt finns ett nattöppet djursjukhus inom 30 min. Proffsigt bemötande både per telefon och när jag kom dit gör att den nattens personal får högsta betyg!  Nu är de fyra dagar och smaskar så det hörs lång väg. Stella har järnkoll och lämnar dem inte mer än nödvändigt – precis som det ska vara! Nu är det bara at njuta och följa dessa på deras första resa.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>