Summering 2020

Jag brukar så här års göra en liten summering vad som hänt under året, valpar som fötts, framgångar i ringen etc. Detta år är ju dock annorlunda. Jag lyckades dock delta i fler av de tillfällen som gavs. Den sista utställningen innan Corona var SPKv i Göteborg, där kenneln visade framtassarna genom att blir BIS uppfödargrupp. Deltagande hundar var P:s Little Sunshine (Stella), Little Cloud (Milou), Tiana (Agnes) och Belle. Sedan blev det lång utställningspaus som vi nyttjade till att gå lite andra kurser i rallylydnad, kantarellsök mm. Var också på en härlig fjällvandring i Abisko med hundarna. Jag tror inte mina pudlar klagar över ”Corona paus” för de har haft det bättre än någonsin! Framåt hösten öppnades en liten lucka och SPK lyckades genomföra två utställningar innan det stängdes ned igen. Det fick mig att åka till Hammarskog för första gången och SPKm. Många var anmälda men Stella var i sitt livs form och lyckades vinna en stor öppen klass och sedan bästa tik, BIM och Cert! Även resekompisen Agnes fick CK och placering. I Göteborg var det dags för grupp igen, med samma uppställning som på våren. Denna gång anordnades ingen BIS final utan vi fick HP med fin kritik. Stella placerade sig även denna gång i bästa tik (3) bland 23 tikar. Det visar att hon är ”med i matchen” i allra högsta grad och jag är så glad för att denna lilla viol börjat blomma ut. Så sammanfattningsvis var det god utdelning på de få tillfällen som gavs. På valpfronten gick det dock sämre. Jag parade Lilly (Little Darlin’) två ggr med samma hane utan lyckat resultat. Det känns förstås frustrerande med tanke på att många längtar efter pudelvalp och att jag hade massor av tid. Men sånt är livet. Det är sällan det blir som man tänkt sig…. Skam den som ger sig, vi får förstås pröva lyckan under 2021 istället och hoppas detta blir ett mer lyckosamt år vad gäller valpar.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>