Höstutställning SPKv

I år var SPKv:s utställning utspridd över 2 dagar för att inte få mer än 50 deltagare på plats samtidigt. Det är ju jättebra att det öht går att ordna en officiell utställning men samtidigt saknar jag ju förstås det sociala kring ringen. Det är ju inte bara en tävling… Jag hade dock fullt upp i och med att fyra hundar från kennel Pipeline var anmälda. Det innebär uppfödargrupp! Igen! Det är så kul att få chansen att visa upp en grupp men innebär lite jobb med puts o fix innan entré. Först ut var Milou som nu stod för championatet. Jag hade lovat matte Agneta att klippa ner honom efter utställningen oavsett hur det gick. Milou råkar vara väldigt förtjust i leriga diken och vattendrag…. Milou vann den öppna klassen med CK men blev oplacerad i kampen om bästa hane. Han är en jättefin hund som den dagen Agneta är sugen igen säkert kommer att ta det sista certet. Ungdomarna Agnes och Belle placerade sig som 2:a och 3:a i UKL men blev denna dag utan ck. Så var det Stella som också är ute efter ”sista certet”. Hon vann också sin klass (ÖKL) med ck och blev slutligen 3:a bästa tik, bland 23 st.  Visst hade jag gärna haft det sista certet  men i hård konkurrens är jag väldigt nöjd med framskjuten placering! Gruppen belönades med HP och fin kritik av domare Markus Gisslén. Eftersom det inte var några finaler med grupperna, så slutade äventyret där. Nu längtar vi tills detta virus försvinner för gott och vi kan bli lite normala igen.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>