SPK mellan Hammarskog

Efter en lååång paus pga Corona var det dags för första officiella utställningen anordnad av SPKm. Denna gång var det Mayvi och jag som åkte med våra Agnes (Pipeline’s Tiana och Stella (Pipeline’s Little Sunshine). Som sällskap följde Mayvis storpudel Sigrid med. Efter en natt på hotell i Enköping var vi redo för ringen, denna gång med munskydd. Hade ju hoppats på att den första och sista utomhusutställningen för i år skulle bjuda på vackert väder, men tyvärr var det regn mest hela dagen. Men så roligt att ändå träffa lite pudelfolk igen och framförallt Berith med sina killar Jonas och Cameron. Det gick bra för våra flickor. Agnes kom 2:a i UKL med ck och Stella 1:a i öppen klass med ck. Hon vann sedan även bästa tik och blev BIM med cert!! Dessutom i stor konkurrens mot många andra som liksom jag var sugna lite blågult.  Det gjorde också att det var lätt att stå ut med både regn och en lång bilresa hem. Stort grattis säger jag även till Berith som med sin Jonas (Cachas Johnes) blev 2:a BH från juniorklass och fick sitt första cert!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>