Tjolöholm 1 maj

SPKv hade sin årliga och mycket trevliga inofficiella utställning vid Tjolöholms Slott. Tre hundar från kennel Pipeline var med. Först ut var Agnes (Pipeline´s Tiana), 4 månader och 1 dag som med sin matte Mayvi blev BIR-valp och sedan lyckades att placera sig som 4:a i gruppen. De två bröderna Milou (Little Cloud) med Agneta Sjöberg och Gizmo (Little Thunder) med Maj-Lis Larsson, fick gå mot varandra i samma klass, juniorklass. Det slutade med att Milou vann hanhundsklassen med Gizmo som 2:a, båda med HP. Milou blev sedan BIR och slutligen 3:a i sin grupp! Jag är både stolt och nöjd med såväl hundar som handlers och hade en mycket trevlig dag. Stort tack till domare Tord Lundborg!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>