Nyårsvalparna flygfärdiga

En lite annorlunda kull blev detta som har vuxit upp hemma hos Rebecca Wright som är ägare till valparnas mamma Happy. Nu har jag fått prova på att köra vägen mellan Vallda och Nödinge några gånger för att följa utvecklingen, klippa lite o träffa valpköpare. Det känns lite konstigt att ”stå vid sidan av” men denna kull har fått en fantastisk fin start i livet, uppvuxen med 4 barn, schäfern Lotta och x antal katter. Så barn- o kattvana är de redan från start. Något som jag inte kunnat erbjuda. Nu är de flygfärdiga och kommer att flytta hem till mig för att successivt flytta till sina nya ägare.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>