Sammanfattning 2018

Så har återigen ett år förflutit. Ett mellanår vad gäller utställningar, men fin utdelning. Happy fick sitt sista kvalificerande cert i Borås och blev därmed Svensk utställningschampion. På midsommardagen fick Lilly (Ch Pipeline’s Little Darlin’)  och Mulle (Ch Joylight’s Big-Surprise) 5 valpar, 3 tikar och 2 hanar. En valp fick stanna kvar och hon heter Stella. Stella gjorde tillsammans med syskonen Milou och Gizmo debut på nyårsutställning i Vårgårda. Alla fick HP och Stella och Milou blev BIR respektive BIM . Året avslutades på bästa sätt. På nyårsafton nedkom Happy med 6 valpar – 4 tikar och 2 hanar. Nu ser vi fram emot 2019 som säkerligen innebär mer utställning igen, då alla våra valpar ska ut och testa vänstervarv. Stella och jag har även anmält oss till en lydnadskurs, så vem vet, det kanske blir come-back i lydnadsringen under 2019….

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>