Tvååker SKK, 2 dagars

Ner som en pannkaka och upp som en sol kanske man kan beskriva denna helg som. Lilly förvandlades från medelmåtta till ”Lovely” över en natt. Idag blev hon 1:a Bästa tik och BIM! Henne bror Theo (Pipeline’s Black Star) har varit hos oss på semester och fick avsluta den genom att delta i utställning. Det gjorde han verkligen med den äran. Han var så duktig! Visade sig fritt och ställer sig själv korrekt. Med tanke på att detta var hans första gång i ringen så är jag så imponerad. Ett stort tack för lånet Rebecca Svensson med fam. Du har grundat bra :) Excellent med mycket fin kritik blev hans resultat.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>