Lilly Norsk Champion

I fredags var det dags igen för en resa, denna gång till Norge för att testa lyckan där. Tillsammans med Kerstin och hennes Boris och husbil åkte vi till Drammen. På lördagen värmde vi upp (bokstavligt talat för det var väldigt varmt) på Norsk Pudelklubbs utställning. Där gick det det sådär, men på NKK:s utställning på söndagen smällde Lilly till och blev 2:a bästa tik ( bland sådär 18 tikar) och tog sitt norska cert som kvalificerade henne till norsk champion. I och med detta blev hon nu även Nordisk Champion – min första! Är så glad för denna vackra och roliga lilla hund.

1 comment to Lilly Norsk Champion

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>