Lilly DkUch i Roskilde

En vecka som började med kraftig förkylning och regn och avslutades med strålande sol och championat! Berith kom redan på fredagen med sin vackra Clyde. Hon fixade till Lilly med sin magiska sax och jag fick specialhostmedicin från hennes husapotek. Nu var vi redo att göra Danmark. En lugn färd ned på lördagen och den viktiga ”kvällen före” avnjöts på Scandic hotell. Berith som alltid är noga med att komma i tid, lyckades se till att vi kom först i kön. Vi var på plats kl 7 – 45 min innan utställningen öppnade.  Det innebar att vi hade gott om tid att fixa våra hundar. Berith gick ut först på bästa sätt med att vinna juniorklassen och sedan hanhundsklassen med Cert och Cruftskvalificering! Lilly och jag var också riktigt duktiga och kom 2:a i championklass och slutligen 2:a bästa tik med ett åtråvärt danskt cert som kvalificerade Lilly till Dansk Utställningschampion! Clyde krönte sedan dagen med att bli BIR!Som grädde på moset sken solen från en klarblå himmel hela dagen. En lyckad helg från start till mål!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>