SPKs dubbelutställning Svalöv 13-14/4

SPK Södra anordnade detta år en dubbelutställning i Svalöv 13-14/4. Pernilla, Berith o jag hyrde en liten stuga i Löddeköpinge där vi kunde umgås och ”tjöta” mellan passen på utställningen. Willow och Sunny var mer med varsin dag. Båda fick CK och placerade sig som 4BT (Willow) och 3BT med R-Cert (Sunny ) . Eftersom Pernilla fortfarande har lite fysiska problem fick jag återigen visa Wiggo båda dagarna. Wiggo har börjat mogna och blir bättre för varje dag både på in- och utsidan. Han vann hanhundsklassen båda dagarna och slutade som BIM också båda dagarna. Han tog också sitt 8:e cert! Inga bilder på flickorna men på deras kritiker. Domare: Christina Johansson (dag 1) och Ann-Kristin Johansson (dag 2). 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>