Borås och Tvååker

SKK:s utställningar i Borås (2/7)  och Tvååker (8/7) brukar vara inledningen av min semester. Lagom långt att åka och trevligt brukar det vara. Till Borås hade jag anmält Happy och Fanny. Happy vann juniorklassen med CK och slutade sedan som 2:a bästa tik med Reserv Cert. Fanny fick visa framtassarna i veteranklassen som hon vann med CK och BIR veteran. Blev även placerad som 4:a i bästa tikklassen. Så vi var nöjda o glada med två placerade flickor av två möjliga! I Tvååker var bara Fanny anmäld. Hon gjorde en upprepning från Borås – BIR veteran och 4:a bästa tik. Toppenkul med tanke på att det är mååånga tikar ute nu! I Tvååker fick jag även förmånen att visa Karin Janssons fina storpudeltik Petra till bästa tik, BIM och Cert. Det var ju jättekul det också. Två lyckade utställningsdagar – nu blir det semester på riktigt!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>